Messi återvänder till Barcelona för middag med tidigare lagkamrater

Messi återvänder till Barcelona för middag med tidigare lagkamrater

 

Den argentinske superstjärnan Lionel Messi, som har fått några dagar ledigt, återvände till Barcelona för middag med sina tidigare lagkamrater i vad som verkade vara en signal till sin gamla klubb att återvända.Chelsea tröja 2022

Den 35-årige Messi flyttade till Paris Saint-Germain förra säsongen. Den senaste tiden har det gått rykten om att Barcelona vill bjuda tillbaka honom nästa sommar. Det rapporteras att Messi ännu inte har tagit ett beslut, och han kommer inte att fatta ett beslut förrän efter VM. .

Messi ser i alla fall fortfarande Barcelona som sitt hem. Han tog nyligen några dagars semester och återvände till Barcelona. Han tog också med sina lagkamrater i Paris Paredes och Verratti, och hans tidigare Barcelona. Lagkamraterna Alba och Busquets åt en middag tillsammans.

Alla tog med sina familjer, restaurangen kunde se hamnen i Barcelona och alla tog ett gruppfoto tillsammans.barcelonatröja för herrar

I den första omgången av Ligue 1 slog Paris Clermont med 5-0, Messi gjorde två gånger, inklusive det första hullingsmålet i karriären, vilket var iögonfallande.